Drømmer du også om smukt fyldigt hår som måske også er længere end det du har fra naturens hånd? Så kan du nemt få den drøm opfyldt med weft metoden. Håret fås i mange flotte naturlige toner som blender flot ind i dit eget hår og ser naturtro ud. Håret der påsættes er af den bedste kvalitet på markedet og du kan behandle det som var det dit eget med fladjern, krøllejern og styling.

 

Mange tror det kun er unge piger som vælger denne mulighed, men jeg har mange modne kunder som også sværger til extensions. De holder min. 6 måneder og behandler du dem godt kan de holde op til ca. 10 mdr. Det kræver ikke anderledes pleje end naturligt langt hår. Gode produkter fra Waterclauds anbefaler jeg til mine kunder med extensions. Det eneste der er vigtigt er, at du føntørrer håret efter vask så det ikke filtrer, og ved hjælp af varme fra et fladjern eller lignende kommer håret til at se sundt og velplejet ud.

Extensions

Makeover


Har du haft følelsen af at se dig i spejlet, og ikke længere genkende dig selv?

Glemmer du dig selv i en travl hverdag, hvor glæden ved at style sig selv nemt nedprioriteres?

Din stil, garderobe og personlighed er forsvundet stille og roligt uden du har opdaget det?


Ændring af kropsform, nyt job, skilsmisse, personlig udvikling eller blot lysten til at få en oplevelse ud over det sædvanlige..... så er en makeover day den ultimative forkælelsesdag.

Med mere end 20 års erfaring, kan jeg få dig til at blive den bedste udgave af dig selv.


Vi gennemgår hele din garderobe af tøj, sko, tørklæder, smykker m.m. som du har medbragt og styler nye tøjkombinationer, som passer til hvor du er i er i dit liv nu og hvad du ønsker at signalere typemæssigt og med fokus på din personlighed. Jeg sammensætter dit tøj til hverdag og festlige begivenheder og giver dig inspiration til kommende indkøb.


Har du et ønske om også at få hjælp til at shoppe i butikker, kan vi sagtens vælge at gøre det.

Du er bedre klædt på næste gang du går ud og shopper, fordi du har fået inspiration og er stilsikker på hvad du går efter.


Salonen er åben kun for dig denne dag, så vi har tid og ro til at DU er i fokus og får mest muligt ud af dagen. Du vil blive klippet, få håret farvet/stribet og få bryn og vipper farvet samt formet brynene. Du lærer at lægge en hverdags- og aften makeup som passer til dig. Du vil få taget før og efter billeder, og de mange billeder kan også bruges til profilbilleder, hjemmeside eller ansøgninger..

Haircut

Håret kan inspirere, variere og til tider bestemmer håret også noget, men en god klipning, min erfaring, øje for klædelighed og kreativitet vil give dig en velklippet frisure.  Der altid er sat nok tid af til dig og din behandling.

Mange oplever efterfølgende at deres hår er meget nemmere at style derhjemme, og at frisuren holder sig flot i formen længere, når jeg har klippet dem.


Flere af mine kunder fortæller mig at deres naturkrøller/fald ikke ser så flotte og sunde ud som de kunne ønske sig, og at det er svært at style selv. Men nu er det muligt at bestille en curly cut, hvor håret behandes helt anderledes end du hildtil har prøvet, nemlig med inspiration af CG Metoden klipper og styler jeg dit krøllede hår, så du får de krøller du altid har drømt om. 


Gå ind under booking og se de mange forskellige behandlinger der tilbydes på salonen. Her er der også beskrivelser af hvad hver behandling indebærer.


WHAT MY CUSTOMERS SAY

Hun hjalp mig med at finde en stil der var lige mig

Camilla lavede mig ikke om men hun formåede, at hjælpe mig med at træde mere ind i den version, jeg er nu. Bare meget mere lækker end jeg troede.

Elsker mit hår...

        Carolina Björk               Søndergaard     

 Tusind tak     for hjælpen...

Jeg er så glad for resultatet og alle de gode råd jeg fik både med hensyn til makeup, men også ift. tøjstil og indkøb - nu ved jeg hvilke farver og linjer jeg skal gå efter.

Christina Tizar

Kører gerne turen fra Århus for den gode service ved Camilla! 

Udover hun er teknisk dygtig og har mange års erfaring, så det bare altid en fornøjelse at besøge hende på salonen. Hun er den bedste til at farve og klippe mit hår.

          Dorte Lytje