CAMILLA  DAMGAARD

          Creative CEO and Founder

  Hairdresser  Makeup-artist  Stylist 

Jeg åbnede i 2015 Danmarks formentlig eneste salon med udsigt direkte fra spejlet op til de 100m høje smukke lyngbeklædte bjerge Sindberg Stoubjerg i det naturskønne Sejs ved Silkeborg.


Salonen er lys og smagsfuld indrettet med kunst på væggene, som jeg selv har kreereret og som selvfølgelig også kan købes.


Der er kun to kunder under behandling på salonen ad gangen, og hygiejne samt rengøring er daglig rutine. Både du og dit hår skal være under kærlig behandling, så du kan trygt komme også i disse Covid 19 tider.

Du forkæles som kunde hos mig hver gang, for jeg giver dig en personlig, proffesionel og nærværende behandling.

 

Når håret vaskes er det i en behagelig massagevaskestol med benene oppe imens din ryg får shiatsu massage og du modtager en afstressende hovedbundsmassage.


Der bydes bla. på byens bedste latte og et stykke sødt eller noget koldt imens du nyder din behandling.


Min store passion for faget og glæde ved at se glade og tilfredse kunder, er min drivkraft. 


Det at skabe store eller små forandringer med effektfuld virkning for kundens personlighed, udtryk, stil, fremtoning, selvværd og hårets sundhed sætter jeg en stor ære i. Jeg er taknemmelig for den tillid mange kunder viser mig ved at booke tid - nogle giver mig endda frie hænder, det er virklig noget af en tillidserklæring.  

Det er en evig spændende og lærerig udfordring at være frisør, som jeg hver dag nyder. Det at inspirere mine trofaste kunder og de nye, som gerne kører fra alle egne af Danmark for at få en behandling af mig, er jeg beæret over. 


Hår har altid været min store passion fra jeg var lille pige, og til jeg startede i lære i starten af 90érne. Jeg nåede at være udlært, Danmarksmester og få en 4 plads til Verdensmesterskaberne i damearbejde i Soul i 98 inden jeg blev 20 år.  


Creative Looks startede jeg i foråret 1999 og arbejdede som freelance frisør, makeuo-artist og stylist i mode, tv og musikbranchen frem til 2015, hvor jeg åbnede salon i Sejs. 


Jeg arbejder og forhandler nogle af de bedste hår- og skønhedsprodukter på markedet, så du får det bedste resultat hver gang og kan efterfølgende selv pleje og style dig på bedste vis derhjemme. 


               

             Jeg ser frem til at tage imod dig på salonen og give dig en skøn frisør oplevelse.


 

                                                                 Camilla Damgaard