Om salonen


 

Creative Looks er en unik frisørsalon, som Camilla Damgaard åbnede i april 2015 efter 16 år som freelance frisør, stylist og makeup-artist til modeshows, tv-produktioner og photoshoots. Creative Looks-salonen ligger i det naturskønne Sejs-Svejbæk – 30 km fra Aarhus og 7 km fra Silkeborg. I den lyse, lette og stilrene salon får du en usædvanlig frisøroplevelse.

Indehaveren af Creative Looks, Camilla Damgaard, sætter dig, dine ønsker og dine behov i fokus for at fremhæve dit udseende på bedste vis. Ud fra mantraet – skønhed er velvære – får du ikke blot en ny frisure, men fornyet selvtillid og energi igennem en fuldendt oplevelse.

Den komplette frisøroplevelse

Når du træder ind af døren til salonen, mærker du med det samme den professionelle og nærværende stemning. Sammen med Camilla vil du blive inspireret til det look, som fremhæver det bedste i dig.

Du vil nyde shiatsumassage, imens du får vasket hår i de plejeprodukter, som passer lige netop til dig. Efterfugt af en hovedbundsmassage er du klar til at få en gennemarbejdet klipning, som får det bedste frem i dig.

Langvarige og sunde resultater

Du får desuden vejledning i hvilke produkter, du vil størst glæde af, og selvfølgelig hvordan du anvender dem for optimal effekt. Du får også rådgivning i, hvordan du plejer, vedligeholde og restyler dit hår, så du kan forlænge frisøroplevelsen så længe som muligt.

I Creative Looks-salonen anvendes der langt overvejende produkter, som er forhandlergodkendt til Grøn Salon. Camilla bekymrer sig nemlig både om dit og miljøets bedste.

Gem

Gem