Om Camilla


Camilla er frisør og stylist helt ind i hjertet. Som 3-årig klippede hun allerede dukker og andre børn, og siden har hun ikke set sig tilbage. Med over 20 års erfaring indenfor klipning, styling og makeup har Camilla plejet sit talent og blevet specialisten, som kan opfange og fremelske lige netop dét, der fremhæver din personlighed og dine ønsker.

Freelance frisør, stylist og makeup-artist med succes

Camilla bliver konstant inspireret – fra de mennesker, hun møder, til de nye trends fra mode og
medieverdenen og sin indre kreativitet. Derfor har hun også haft stor succes som freelance frisør, stylist og makeup-artist, fordi hun altid er i udvikling samtidig med, at hun altid tilpasser kreativteten i forhold til ønsker og personlighed.

Inden hun åbnede salonen Creative Looks i april 2015, var Camilla en populær stylist blandt nogle af landets dygtigste fotografer og reklamebureauer, når der skulle tages photoshoots, afholdes modeshows eller tages reklamebilleder. Hun har også fået tv-værter, kendte personligheder og musikere til at shine foran kameraer og publikums.

Prisvindende frisør og stylist

Camilla er både uddannet frisør og stylist, og som tidligere konkurrencefrisør har hun flere flotte resultater – både på den danske og internationale scene – der beviser, at hun er en yderst dygtig stylist. Hun er blandet andet Danmarksmester i damearbejde og har deltaget i flere konkurrencer i udlandet med en 4. plads ved Verdensmesterskaberne i Seoul som det bedste resultat.

Gem

Gem

Gem